Upptäck Nyheten: COSRX Advanced Snail Mucin Gel Cleanser - En djuprengörande gel rengöring!

Hi besties!

Nu kan vi med glädje presentera det senaste tillskottet i COSRX Advanced Snail Line – nämligen COSRX Advanced Snail Mucin Gel Cleanser! Som vi längtat! Detta är en mild rengöringsgel som inte bara ger dig den djuprengöring du behöver, utan också tillför fukt och stärker din hudbarriär. Vi vet att många av er älskar Advanced Snail Mucin, och hoppas att ni ska älska denna lika mycket!

Snail Mucin Extrakt

Först och främst, låt oss prata om vad som gör denna produkt unik - jo, nämligen snigelslem. Vi antar att många av er kanske är bekanta med ingrediensen vid det här laget. Snigelslem har nämligen blivit en av de mest hyllade ingredienserna inom hudvård och tagit beautyvärlden med storm.  Det är rikt på naturlig hyaluronsyra och lugnande panthenol och kollagen. Snigelsekret har använts som sårläkning sedan flera hundra år tillbaka, så det är perfekt för en acnebenägen eller känslig hy. Snigelsekret är lugnande, rodnadsdämpande, återfuktande, mjukgörande och ger en rejäl glow-boost!

Med 10 000 ppm (parts per million) snigelslemfiltrat, ger COSRX Advanced Snail Mucin Gel Cleanser en djuprengöring som når ned i de djupaste porerna. Detta hjälper till att avlägsna orenheter samtidigt som den skyddar huden från fuktförlust och uttorkning.

Vår kollega Klara har kombinerad till känslig hudtyp och har blivit helt "hooked" på denna nya rengöring! Se hennes video här! 

För alla hudtyper! 

En av de mest fantastiska egenskaperna hos denna rengöringsgel är dess milda ingredienser. Med ett lågt pH-värde är den perfekt för känslig hud. Den återfuktar och stärker hudens skyddsbarriär samtidigt som den minimerar irritation. Så oavsett om du har torr hud, oljig, känslig eller är någonstans däremellan, kommer denna rengörande gel att passa dig!

 

Korean Glow hack från oss!

Emulgera upp din rengöring på rätt sätt! Många gör misstaget med vattenbaserade rengöringar att de inte emulgerar upp rengöringen innan de applicerar den i ansiktet. Gör så här för att få en mer effektiv och skonsam rengöring:

  • Fukta ditt ansikte.
  • Emulgera en ärtstorlek av rengöringsgelen mellan handflatorna i cirka 20 sekunder tills det bildas en vit "smet"-liknande konsistens.
  • Massera skummet i på fuktad hud från panna till tinningar, från näsan och utåt mot kindbenen och från hakan ut mot käkbenen. Glöm heller inte halsen och/eller dekolletaget!
  • Ju mer vatten du adderar och "skummar/bubblar" upp rengöringen desto skonsammare kommer den bli, så anpassa utefter din hudtyp!
  • Skölj noggrant av med ljummet vatten!

Se vår demonstration av rengöringen på TikTok här! 

Här kan du shoppa alla snigel-slem produkter! 

Om du har några frågor eller funderingar om din hudtyp, produkter eller ingredienser, tveka inte att mejla oss på info@glowid.se. Våra auktoriserade hudterapeuter finns här för att hjälpa dig!

Stor kram från Team GLOWiD! 💖

Viimeksi katsotut