Nyhet! Dr Ceuracle lanserar en läppolja!

Idag lanseras en härlig nyhet för läpparna, nämligen Dr Ceuracle's nya Vegan Active Berry Lip Oil! Låt oss presentera denna produkt och gå igenom dess innehåll samt lite härliga tips och tricks från oss i teamet som nu hunnit testa produkten ett tag!

Reservatrol och fransk vindruvsfröolja!

Här andas det lyx när det kommer till ingrienslistan! Vegan Active Berry Lip Oil är ju som ni hör på namnet en del av Vegan Active Berry serien som karaktäriseras av sina unika ingredienser reservatrol och vindruvsfröolja från pressade franska druvor. Dessa ingredienser jobbar förebyggande på läppens hud, men också skyddande då det är rikt på antioxidanter!

Eftersom det är en läppolja innehåller produkten även jojobaolja samt vitamin E som tillför näring och för lite extra plump och put är den även berikad med plantbaserad och vegansk kollagen!

Produkten är rik på antioxidanten Reservatrol som utvinns ur franska pressade vindruvor!

 

Färgen är en svag hint av ljusrosa som förhöjer din naturliga läppfärg och ger en otrolig glans, lite som glass skin fast för läpparna, låt oss säga "glass lips"!

Tar man en närmre titt på applikatorn så ser man att den är svagt kurvad på ena sidan för att passa läppens anatomi för snabb och felfri applicering!

Lip glow hacks från Team GLOWiD!

Spana in vår kollega Linn och hur hon på ett kreativt sätt använder läppoljan på fler ställen än bara läpparna!

 

 

Hack #1: "Glass lips"

Använd på naturlig läpp för högglansigt resultat ala "glass lips"! Applicera som vanligt över hela läppen.

Hack #2 "The korean ombre lip"
- Skapa en söt och elegant "korean ombre lip" genom att ta en valfri läppfärg, läppstift eller läppenna i en mörkare röd eller rosa nyans och applicera detta i mitten av under och överläppen.
- Blanda försiktigt ut färgen mot ytterkanterna, men inte hela vägen ut. Kanterna ska vara lite utsuddade i en mjuk övergång, det behöver inte vara perfekt!
- Applicera läppoljan ovanpå för att ytterligare sudda kanterna något, ge extra glans och fyllighet till läppen! 

Ta da! Du har skapat en fräsch och fin läpp-look som är en så trendig teknik hos koreanerna!

Hack #3: The Coral Lip

-Skapa en neutral färgglad läpp med en korall/persikofärgad läppfärg, fokusera på ytterkanterna likt en lip liner och addera läppoljan ovanpå. Detta kommer bli vår go-to när våren börjar spira! 

Hack #4: "The blush hack"

- Ta en valfri färg, det kan vara från ett läppstift, läppenna eller en blush på handryggen.

-Applicera en generös mängd läppolja ovanpå färgen på handen och mixa med lång och ringfingret tills det blir en färgad massa.

- Applicera på kindbenen genom att varsamt dutta på lite i taget och blanda ut för att få en lystergivande och helt unik blush-färg!

Vi hoppas ni ser fram emot att testa denna produkt som nu finns tillgänglig hos oss på GLOWiD. Läs mer om produkten genom att klicka här!

Visa gärna hur ni använder läppoljan i sociala medier genom att tagga oss #thisismyglowid 💖

Kram från team GLOWiD! 😍

Viimeksi katsotut