Låt oss presentera ett nytt solskydd från CosRx!

Som ni kanske märkt har vi saknat lite solskydd från populära märket CosRx men nu kan vi äntligen presentera Ultra Light Invisble Sunscreen!

Osynligt solskydd med ultralätt återfuktande formula!

Ultra-Light Invisible Sunscreen är ett återfuktande solskydd med ultralätt konsistens och SPF50+ PA++++. Den har en genomskinlig konsistens som absorberas lätt utan att lämna någon white-cast.

Ger en naturlig finish som passar alla hudtyper. Känns inte klibbig på huden och är perfekt för alla tillfällen, både till vardags, på stranden eller vid idrott och annan fysisk aktivitet. 

Den är berikad med Aloe vera och trollhassel som vårdar huden och förstärker solskyddet. Återfuktar och lugnar känslig och irriterad hud. Dessutom Iinnehåller den även E-vitamin och återfuktande hyaluronsyra som hjälper till att motverka uttorkning.

 

Detta solskydd är ultralätt och smälter in osynligt i huden.

Motverkar fina linjer, skyddar mot solen och har tack vare allantoin har den dessutom en lugnande effekt. För bästa resultat, applicera en generös mängd i ansiktet 30 minuter innan solexponering. Massera och klappa in krämen tills den absorberats. Undvik området kring ögonen och munnen. Denna produkt rekommenderas till en torr, yttorr eller lysterfattig hud, funkar fint under make-up!

Återapplicera på nytt under dagen för bästa skydd.


 

Hoppas ni kanske ska hitta en ny favorit inom kanske den viktigaste hudvårdskategorin, solskydd! Om du önskar mer rådgivning gällande din hudtyp och produktval är du varmt välkommen att mejla oss på info@glowid.se så svarar våra Auktoriserade Hudterapeuter dig så snart som möjligt! ☺️

Kram Team GLOWiD!

Viimeksi katsotut