Nyheter för sommarhåret från La'dor!


Lagom inför midsommar släpper vi hela 7 färgglada och hårvårdande nyheter från det professionella salongsmärket La'dor! Välj och vraka bland flertalet shampoon, ett vårdande treatment och sommarens härligaste hårmist!

En helt ny serie för shampoo stavas Root Re-Boot! Fyra olika shampoon varav alla jobbar motverkande på håravfall och hårbottens hälsa! Låt oss gå igenom de alla och dess skillnader.

Vitalizing- Detta shampoo är berikat med propolis och citron i en härligt gul ton som passar alla hårtyper! Det är speciellt framtaget för att främja friskt hår och en välmående hårbotten. Resultatet blir ett mjukt och följsamt hår.

Awakening - Detta shampoo har en frisk röd kulör tack vare röd ginseng som främjar hårväxt. Detta schampo är speciellt framtaget för att skapa den perfekta balansen mellan fukt och näring. Det verkar stärkande och stimulerar hårväxt med bland annat extrakt från rött ginseng som är är berikat med antioxidanter. Extrakt från ginsengroten verkar näringsgivande och hjälper till att skapa en hälsosam miljö för hårtillväxt. 
Activating - Detta shampoo lugnar känslig och irriterad hårbotten med centella och tea tree extrakt samt friskar upp med mentol. Detta är ett väldoftande shampoo berikat med färska örter och blommor. Det ger en uppfriskande känsla och känns som en frisk fläkt för din hårbotten. Tea Tree leaf extrakt verkar lugnande för en problematisk och irriterad hårbotten.
Purifying - Detta shampoo påminner om Activating då det också känslig men även oljig hårbotten. Detta shampoo är framtaget för att lindra håravfall och främja en hälsosam hårbottenmiljö för hårtillväxt och består av en kraftfull blandning av renande ingredienser som salicylsyra, depanthenol och niacinamid. Verkar djuprengörande och avlägsnar smuts och andra orenheter effektivt från hår och hårbotten. Berikat med mentol som ger en uppfriskande känsla och piggar upp hårbotten efter varje tvätt. Passar för alla hårtyper, framförallt framtget för en känslig och fet hårbotten.

Shampoo och treatment för extremt skadat hår!

Keratin serien är en storfavorit hos oss på GLOWiD och La'dor jobbar ständigt på att ta fram nya dofter inom denna serie. Nu är dessa två nyheter här.

Keratin Lpp Shampoo Movet - Detta är ett shampoo speciellt framtaget för hår som är allvarligt skadat av frekvent permanent och eller färgning, hår som skadas av stylingverktyg eller hår som är torrt, trassligt och mycket statiskt. Passar även för ett torrt hår som lätt går av och saknar liv och glans.

Detta schampo verkar djuprengörande på både hår och hårbotten och hjälper till att återställa balansen av proteiner och näring i hår och skalp.

Innehåller ett naturligt LPP-aminosyrakomplex som gör håret mjukt och silkeslent utan silikoner. Dessutom innehåller den tre typer av proteiner nämligen kollagen, vegetabiliskt protein och sidenprotein.

Keratin är ett protein som stärker och återställer håret. Det hjälper också till att förbättra hårets struktur och glans, vilket ger det ett friskt och levande tillstånd.

Hydro LPP Treatment Feige -  är berikat med en subtil och söt doft av fikon.

Denna behandling har en återfuktande och stärkande effekt på skadat och torrt hår och gör underverk för både hår och hårbotten och verkar för att reparera kluvna toppar. Den är berikad med kollagen och ger näring åt håret från rot till topp och lämnar det silkeslent och glänsande.

Denna produkt är speciellt framtagen för svårt skadat hår på grund av tex. frekvent permanent / färgning eller användning av stylingverktyg. Passar även hår som är torrt, trassligt och mycket statiskt och / eller som lätt går av och saknar glans och fukt.

 

Sommarhårets vårdande och väldoftande produkt!

Denna glittrande nyhet från La'dor är allt vi vill ha till hårets styling och vård i sommar! Håret har en förmåga att bli torrare på sommaren när det utsätts för extra värme och UV-strålar. Bad i hav och sjö gör också att håret lättare slits då blött hår är skörare.Detta är en oljemist som kombinerar ett lager olja och ett fuktgivande lager vilket innebär att du bör skaka produkten innan användning, se hur fint den glittrar!
Med ingredienser så som arganolja, avokadoolja och fem typer av olika hyaluronsyror ger den både fukt och glans. Men som om det inte vore nog är den också berikad med hårets viktigaste protein - keratin! Wow, är allt vi har att säga!

Och givetvis med en otrolig doft, som alltid när det kommer till La'dor produkter. En fräsch sommardoft som påminner lite om hav.

Keratin utgör den största delen av hårets protein vars egenskaper är att skydda och återskapa hårets naturliga tillstånd. Keratin har en fantastisk förmåga att fylla skadade områden och luckor i hårstrukturen, att binda kluvna toppar och stärka håret, vilket ger det extra styrka. Därför är keratin lämpligt för alla hårtyper, speciellt ett skadat hår.

Produkten gör följande:

- Återuppbygger effektivt skadat hårstruktur.

– Gör håret elastiskt och motståndskraftigt.

– Stärker och ger näring till håret med nödvändiga näringsämnen.

– Upprätthåller effektivt fukt och näringsämnen inuti håret.

– Stärker och bibehåller hårfärgens glans.

– Ger håret en magnifik glans och utseende.

- Den återställer hårets struktur längs hela hela hårstrået och förhindrar uttorkning, och kluvna hårtoppar.

- Hjälper även till att fixera färg efter färgning och ger håret elasticitet och glans.

- Dessutom hjälper den till att återställer hårets balans efter exponering för värme och kemikalier samt underlättar kamning och styling av håret.

Observera att denna produkt inte ger ett skydd mot värme, för användning av värmeverktyg rekommenderas en kompletterande värmeskyddande produkt. Exempelvis denna produkt.

Passar för alla hårtyper, speciellt skadat och torrt hår.

Gör såhär!

- Skaka väl för att blanda oljan och fuktskiktet före användning.

- Spraya cirka 10 cm från håret, antingen i torrt eller handuktorkat hår.

- Dra med fingrarna igenom håret eller kamma igenom för effektivare absorption.

 

 I resväskan med Emelie.

Keratin Layered Oil Hair Mist säljs för tillfället exklusivt i hairtalkbyemelie's box "I resväskan med Emelie" där du hittar hennes utvalda favoriter för hår och hud!

 

Vi hoppas att du ska hitta något som känns passande till ditt hår och hårbotten, mejla oss på info@glowid.se om du önskar rådgivning från våra auktoriserade hudterapeuter!

Kram och trevlig sommar önskar team GLOWiD!

Viimeksi katsotut