GLOWiD x Rapide Exklusiva K-Beauty Glow-Behandling: Ett samarbete du inte vill missa!

Välkommen till ett samarbete där två beautyvärldar möts - Brows & K-Beauty! 💌

ÄNTLIGEN kan dela med oss av denna fantastiska nyhet - nämligen ett exklusivt samarbete tillsammans med Rapide! Efter en tid av tissel, tassel och hemlighetsmakeri, kan vi äntligen avslöja vår överraskning för er. Tillsammans med Nordens ledande företag inom bryn & fransar - Rapide, har vi skapat en exklusiv K-Beauty Limited Edition Glow-Treatment som kommer att bestå av några av våra koreanska bästsäljande hudvårdsprodukter samt Rapides unika doftritual!  


Att få möjligheten att erbjuda er en behandling är en önskan vi har haft så länge! Vi kan inte bli lyckligare över att den drömmen nu äntligen är sann... 💫

Vart kommer behandlingen att finnas tillgänglig?

Behandlingen kommer att finnas tillgänglig på samtliga av Rapides Brow & Lash-bars i hela Sverige. Det betyder att du nu kan uppleva vår Limited Edition glow behandling och få chansen att uppleva våra koreansk hudvård oavsett var du befinner dig i landet. Behandlingen går att boka enskilt för 395 SEK eller som ett tillägg på Rapides mest bokade brynbehandling - Luxe Brows för 750 SEK.

Vad du kan förvänta dig: 

Vår GLOWiD x Rapide Limited Edition Glow-Behandling består av 20 minuter ren och skär koreansk hudvårdskärlek! Den är omsorgsfullt sammansatt för att harmonisera med alla typer av hud, och passar därför även perfekt för en känslig hudtyp. 

Låt oss inte glömma att belysa den extraordinära ansiktsmassagen som ingår i behandlingen, med hjälp av ett uppfriskande koreanskt ansiktsverktyg som vi kallar för Cryo Tool.

Denna ansiktsmassage är en fullständig upplevelse i sig och lägger till en ytterligare dimension av njutning till hela behandlingen. Cryo Tool är ett verktyg som är både spännande och svalkande, och det har utvecklats för att ta din koreanska hudvårdsupplevelse till nästa nivå. Om ni inte tidigare förälskat er i koreansk hudvård, tror vi att ni kommer göra det nu. <3 

Här är vad som ingår i behandlingen:

💞 Steg 1: Dr. Ceuracle Pro Balance Biotics Cleansing Pad - Dessa rengöringspads är unika tack vare sin formula med 5 Probiotics Complex och Phyto G.Fer-kefir. De avlägsnar effektivt smink, talg och andra föroreningar, samtidigt som de balanserar pH-nivån i din hud och återfuktar den.

💞 Steg 2: Dr. Ceuracle Hyal Reyouth Toner - Denna fantastiska geltoner är laddad med sex olika hyaluronsyror som ger din hud en intensiv återfuktning. Ingredienser som Pro vitamin B5, B3, och Fructan främjar hudens hälsa och elasticitet.

💞 Steg 3: Dr. Ceuracle Royal Vita Propolis Ampoule - Denna ampull är en av våra mest populära produkter och ger din hud omedelbar lyster. Ingredienser som ren propolis, bidrottninggeléextrakt, havstornextrakt, Panthenol (vitamin B5) och Niacinamid (Vitamin B3) arbetar tillsammans för att reparera och skydda din hud.


💞 Steg 4: Dr. Ceuracle Cryo Tool - Hudkylverktyg - Detta verktyg hjälper till att minska porernas storlek och dämpa svullnad. Med tekniken bakom Cryo Terapi, som använder låga temperaturer, bekämpar det värmeinducerad hudproblem.


💞 Steg 5: GLOWiD Glow & Plump Sheet Mask - Denna mask ger liv och lyster till glåmig hud. Ingredienser som Vitamin A (retinylpalmitat), peptider, natriumhyaluronat, adenosine, Gingseng rot, propolis och Vitamin E arbetar tillsammans för att öka hudens spänst, minska fina linjer och skydda mot oxidativa skador.


💞 Steg 6: Klairs Rich Moist Soothing Cream - Denna kräm är speciellt utformad för känslig hud och stärker hudens skyddsbarriär med betaglukan, jojobaolja och ceramider. Det förbättrar också hudens naturliga celluppbyggnadskapacitet och är perfekt för alla hudtyper, särskilt känslig hud.

Vi kan garantera att din hud kommer att stråla av koreansk lyster. Glass skin who? ;) 

Stegen inkluderar några av våra mest populära produkter som vi också har sammanställt som ett exklusivt GLOWiD X RAPIDE kit. Nu får ni detta kit nedsatt med 30% rabatt - som ett härligt lanserings-treat! 

Dessa produkter är omsorgsfullt sammansatta för att harmonisera med alla typer av hud, och passar därför även perfekt för en känslig hudtyp. Oavsett om du nyligen har avslutat vår behandling och vill inkludera den i din dagliga hudvårdsrutin, eller om du är nyfiken på att prova den för första gången, så är detta kitet perfekt för dig. 
Vi kan garantera att din hud kommer att stråla av naturlig lyster!

Vi är så stolta över att erbjuda denna behandling till våra kunder. För oss är detta ett steg närmare att förena den digitala och fysiska världen, vilket vi är så tacksamma för! Så varför inte boka in dig för en härlig K-Beauty & Brows upplevelse för att njuta av lite extra self love? 

Klicka här för att boka!


Get, Set - GLOW! ✨

 

Viimeksi katsotut