Varje dag blir en helgdag med Saturday Skin!

Nu kan vi stolt presentera ett nytt märke i vårt sortiment, inga mindre än Saturday Skin! Det är ett prisbelönt koreanskt hudvårdsmärke med en filosofi som bottnar i att k-beauty och 10-stegsrutinen ska upplevas som enkel, effektiv och prisvärd!

 

Om Saturday Skin

Genom sitt fokus på forskningen bakom det balanserande och cellkommunicerande ämnet peptider har Saturday Skin riktat in sig på produkter som balanserar, återfuktar och ger mycket lyster åt hud som påverkas av olika stressfaktorer – för en avkopplande upplevelse för både hud, sinne och själ!

Ihop med både medicinska forskningsinstitut och spaanläggningar arbetar märket för att tillgängliggöra bevisat effektiv traditionell koreansk medicin för hemmabruk, och riktar in sig på förebyggande av stressrelaterat förtidsåldrande. Därför har man tagit fram sitt unika 7 Peptide Mix, som finns i alla produkter, eftersom peptider verkar kollagenstimulerande och hudföryngrande.

Peptider i kombination med aktiva komponenter, antioxidanter och vitaminer från naturliga råvaror resulterar i effektiva produkter som också passar den allra känsligaste huden!

Saturday Skins härliga produkter

Nyfiken på vilka produkter som finns från Saturday Skin? Bland de produkter som gjort Saturday Skin till ett internationellt etablerat och prisbelönat hudvårdsmärke är Yuzu Vitamin C Sleep Mask, 10% Glycolic Acid Pore Clarifying Toner och Carrot + Niacinamide Moisturizing Cream – alla utan parabener, sulfater, ftalater och syntetisk doft och färg.

Låt oss gå igenom hela sortimentet så att du kan hitta dina nya favoritprodukter!

Rise + Shine Gentle Cleanser passar normal till torr hud – denna mjuka rengöring kombinerar en återfuktande gel med en spänstig, krämig konsistens som lämnar huden ren, fräsch och frisk! Äppel- och persikoextrakt tar bort orenheter utan att torka ut huden för en fräsch och revitaliserad hy.

10% Glycolic Acid Pore Clarifying Toner passar kombinerad till fet/aknebenägen hud – en exfolierande toner hjälper till att jämna ut hudens utseende med en effektiv dos av 10 % glykolsyra för att försiktigt exfoliera och minimera utseendet på porerna. Pore Control Complex inriktar sig på porproblem med en blandning av ingredienser som hjälper till att förbättra utseendet för en balanserad, klar och jämn hud.

Wide Awake Brightening Eye Cream är en uppfriskande och lätt ögonkräm  formulerad med kraftfulla antioxidanter, närande avokadoprotein och ett peptidkomplex för att ge lyster och maximera fukthalten. Perfekt mot torr hud, mörka ringar och svullnad!

Yuzu Vitamin C Bright Eye Cream är smörig ögonkräm som behagligt smälter in i huden, och som är boostad med en infusion av frukten yuzu som innehåller tre gånger så mycket C-vitamin än någon annan citrus. Kombinerad med målinriktade ingredienser som Active Vital Complex och niacinamide kommer den återfukta och sudda ut fina linjer runt det känsliga ögonområdet för att resultera i mjukare hud med mindre synliga mörka ringar.

Waterfall Glacier Water Cream passar en torr till kombinerad hud – en mineralrik fuktkräm som både återfuktar och skyddar huden från fria radikaler; en fusion av fermenterade ingredienser, aminosyror och växtextrakt lugnar huden samtidigt som den ökar vitalitet och smidighet. Återfuktande isländskt mossextrakt lugnar torr hud samtidigt som den ger mycket lyster!

Carrot + Niacinamide Moisturizing Cream passar en normal till torr hud – en återfuktande fuktkräm packad med superfood-extrakt från morötter i kombination med ceramider och lipider som hjälper till att skydda huden från uttorkning av miljö och digital exponering. Tänk blåljusglasögon för din hud!

Cotton Cloud Probiotic Power Mask passar en normal till torr hud – denna probiotiska sheet mask innehåller en kraftfull kombination av pre- och probiotika för att hjälpa till att aktivera hudens förmåga att stärka huden. Med en krämig, närande essensformulering kommer denna sheet mask att balansera och återfukta din hud med bara en användning!

Pore Active Treatment – 4% Glycolic Acid + Pore Care Complex passar en kombinerad till fet/aknebenägen hud – ett lätt serum som arbetar för att synbart förfina och varsamt exfoliera huden med 4% glykolsyra och Pore Care Complex. I kombination med niacinamid och en blandning av viktiga talgreglerande ingredienser är detta serum en heltäckande lösning för att synligt förbättra och balansera hudens ton, textur och porer.

Rub-a-Dub Refining Peel Gel passar normal, kombinerad och fet/aknebenägen hud och är en peeling-gel som rengör försiktigt huden och förbättrar hudtexturen med naturliga fruktenzymer. Naturlig cellulosa lyfter och tar bort orenheter medan aloeextrakt lugnar huden!

Yuzu Vitamin C Sleep Mask passar normal till torr hud – en gelmask med C-vitaminrika citrusfrukten yuzu. Låt den verka över natten för att lugna huden, stärka hudens barriär och motverka torrhet så att din hud känns återfuktad, smidig och slät! Denna lätta mask är också effektiv mot ålderstecken, porer och stress.

Viimeksi katsotut