NYHET! Saturday Skin lanserar läppmask i Yuzu serien!

Saturday Skin's populära Yuzu serie får ett tillskott till läpparna i form av "Yuzu Vitamin C Lip Mask". 

Masken har en pudding-liknande konsistens som ger intensiv återfuktning och bidrar till mjukare läppar över natten eller när du är på språng!  Yuzu bistår med kraftfulla antioxidanter som skyddar huden från stress och yttre skadliga faktorer, samt fyller på torra läppar med långvarig fukt.

Visste du? Yuzu är den citrusfrukt med högst andel aktiv vitamin C! Vitamin C från växtriket och yuzu peel oil verkar dessa för att synbart förbättra torra, spruckna läppar.

Läppmasken är dessutom rik på vitamin B5 som lugnar, fuktbinder och skyddar hudens barriär som är extra utsatt på just läpparna.

Den har en rik och mjuk formula som ger intensiv återfuktning och reparerar spruckna läppar effektivt.

Produkten är helt fri från parabener, phthalater, sulfater, syntetiska doft och färgämnen samt silikoner.

Gör så här: Applicera en generös mängd på kvällen innan du går och lägger dig och låt den verka över natten för optimalt resultat. Kan appliceras när som helst för kontinuerlig näring och återfuktning till exempel som läppvårdande glans dagtid!

Här kan du läsa mer om produkten!

Läppmasker är en produkt som går varm här hos oss på GLOWiD och denna uppiggande nyhet gör oss extra glada nu i påsk! Blir ni sugna på att prova denna? Passa på medans den fortfarande finns i lager, nyheter går fort åt här hos oss.

Tveka inte på att mejla våra auktoriserade hudterapeuter om du har frågor eller funderingar gällande produkter eller din hudtyp. Du når oss på info@glowid.se 💖

Kram team GLOWiD! ✨✨

Här kan du läsa mer om produkten.

Viimeksi katsotut